Verhuizen naar Canada

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Canada? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Canada

Het maken van een internationale verhuizing is een groot avontuur, maar u kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw internationale verhuizing naar Canada zo stressvrij mogelijk gemaakt wordt met www.internationale-verhuizers.com. Canada is een groot land dat veel spannende kansen biedt voor haar inwoners.
Gemaakt uit in totaal tien provincies en drie gebieden, de totale bevolking van Canada is net onder 35 miljoen mensen. De hoofdstad is Ottawa, maar de grootste stad is Toronto. Beide steden zijn gevestigd in de provincie Ontario.

Leven en werken in Canada
Er zijn een aantal permanente ingezeten categorieën voor mensen als zij solliciteren, zoals:

• Vakkundige werkervaring
• Canadese ervaring klasse
• Investeerders, ondernemers en zelfstandigen,
• Quebec geselecteerde, geschoolde werknemers
• Provinciale genomineerden
• Sponsoring van uw familie

Over het algemeen is de vakkundige categorie de meest voorkomende optie voor het verkrijgen van een verblijf in Canada. Het is gebaseerd op een puntenysteem om uw geschiktheid te beoordelen. Uw totale score na evaluatie moet minimaal 67 punten zijn. De gebieden die worden beoordeeld zijn je kwalificaties, werkervaring en je vaardigheden in het Engels (en Frans).

Gezondheidszorg in Canada
De standaard van medische behandeling en gezondheidszorg in Canada is zeer hoog. U moet online een staatsmedische kaart aanvragen wanneer u in Canada aankomt. U moet uw geboortecertificaat, geldig paspoort, alsmede uw permanente verblijfsvergunningskaart als onderdeel van uw aanvraag verstrekken.

Gezondheidszorg kan verschillen over de verschillende provincies en gebieden in Canada. Privé ziektekostenverzekering wordt aanbevolen voor inwoners die vaak reizen. Privé-verzekering biedt het extra voordeel dat wachttijden minder zijn ten opzichte van het publieke systeem.

Kosten van leven in Canada
In vergelijking met veel andere landen worden de kosten van levensonderhoud in Canada over het algemeen beschouwd als goedkoper, maar de kwaliteit van leven in Canada staat wereldwijd consistent hoog. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor veel mensen om te verhuizen naar Canada. In aanvulling op huisvestingskosten omvatten de belangrijkste kosten voor het dagelijks leven in Canada gas (benzine), autoverzekering, verwarmingskosten en belastingen (44% van het salaris).

Van alle gebieden in Canada wordt voorgesteld dat de grote steden van Toronto en Vancouver over het algemeen de duurdere steden in Canada zijn. Het grote prijsverschil zit in de kosten van huisvesting en accommodatie.

Wat zeggen anderen?

“Als je een internationale verhuizing maakt, moet je aan veel dingen denken. Een van de dingen die je snel vergeet is om ervoor te zorgen dat je met de goedkoopste en beste verhuisbedrijven werkt, dit is mogelijk door internationale-verhuizers, top! ”
H. Spector verhuisde van New York naar Canada 13/04/2017
Resultaat: (8/10) 

“Het was heel makkelijk om offertes te vergelijken. Het verhuisbedrijf dat ons geholpen heeft bij de verhuizing was zeer professioneel. Bedankt iedereen. ”
F. Murphy verhuisde van Florida naar Canada 01/06/2017
Resultaat: (7/10) 

Bent u een verhuizer?