De keuze voor een betrouwbaar verhuisbedrijf

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

 

 

 

Hoe kiest u het beste internationale verhuisbedrijf?

Een verhuizing naar het buitenland is al een hele operatie. Een verhuisbedrijf dat ervaring heeft met dergelijke operaties is dan zeer welkom.

Tegenwoordig zijn er steeds meer verhuisbedrijven die zich weten te specialiseren in internationale verhuizingen. Met de toenemende globalisering, vinden er ook steeds meer internationale verhuizingen plaats. Daardoor kunnen verhuisbedrijven, ook op internationaal vlak, jou steeds meer van dienst zijn.

Wanneer u internationaal verhuisd, en dan zeker intercontinentaal, dan wordt de rol van een goed internationaal verhuisbedrijf ook steeds belangrijker. Deze organisatie kan met de opgebouwde ervaring zeer van waarde zijn. Onderstaand een korte opsomming van vragen waar u aan kunt denken bij de keuze voor een verhuisbedrijf:

  • Kunnen ze u van dienst zijn met vergunningen en verzekeringen?
  • Wat is hun expertise op het gebied van internationale verhuizingen?
  • Denken ze met u mee op het gebied van passend vervoer?
  • Beschikt de verhuizer in Nederland ook over betrouwbare contacten in het land van bestemming?
  • Is er een service om gedemonteerde meubels door verhuizers te laten monteren?
  • Is het mogelijk om inboedel tijdelijk op te slaan, wanneer dit eerder aankomt dan jijzelf?

Wanneer u een goed gevoel krijgt bij een verhuisbedrijf, ook na het voor uzelf afwegen van bovenstaande vragen, dan is het tijd om een keuze te maken uit de verhuisbedrijven. Maar vraag dus eerst gratis offertes aan van meerdere internationale verhuisbedrijven.

Services

Extra services
Een internationale verhuizing is niet even snel wat spullen in dozen doen en vlug vliegtuig, vrachtwagen of boot in, om het vervolgens aan de andere kant weer uit kunnen laden. Nee, een verhuizing is iets waar over nagedacht dient te worden en waarbij u zeer zeker de diensten van een internationale nodig hebt. Dit zal geen verrassing zijn.

Echter is het zo dat de meeste internationale verhuizers u ook van dienst kunnen zijn met extra ontlastende services die de verhuizing makkelijker en sneller laten verlopen.

Inpakken
De verhuizer is degene die uw goederen veilig en onbeschadigd naar de eindbestemming vervoert. U kunt dit met een gerust hart aan de verhuisservice overlaten.

Grote goederen
Het kan zijn dat u grote goederen meeneemt naar het land van bestemming. Goederen die niet in zijn geheel uit de woning kunnen worden gehaald en op transport kunnen worden gezet. Daarom beschikken internationale verhuizers veelal ook over vakkundig personeel dat uw kast, bed of kamer divider met gepaste voorzichtigheid uit elkaar halen.

Monteren
Naast dat er bezittingen gedemonteerd kunnen worden, bieden vele internationale verhuisbedrijven de service uw bezittingen na aankomst ook te monteren. Zo bespaart u een hoop priegelwerk.

Verzekering
Doordat u niet constant internationaal een verhuizing uitvoert en een internationaal verhuisbedrijf dit in een iets grotere mate doet kunt u bij hen ook prima terecht voor advies over benodigde verzekeringen.

Afleveren goederen
Er zijn een aantal mondiale verhuizers die in meerdere landen kantoren hebben. Mocht het nu niet zo zijn dat een internationale verhuizer een kantoor heeft in het land van bestemming, dan zal deze veelal beschikken over een vakkundig en betrouwbaar netwerk. U kunt hier rustig naar informeren, zodat u zeker weten dat uw spullen in goede orde bij uw nieuwe adres terecht komen.

Opslag van goederen
Het kan zo zijn dat u later reist dan dat uw goederen doen. In dat geval geen nood. Het is namelijk zo dat de meeste verhuisbedrijven de beschikking hebben over goede opslaglocaties voor uw inboedel. Mocht dit aan de orde zijn, geef dit dan tijdig aan.

Meer informatie over uw internationale verhuizing

Wat zeggen anderen?

“Een verhuizing naar het buitenland wilde ik niet met het zomaar een verhuisbedrijf. Ik wilde vergelijken op kosten en betrouwbaarheid. Daar is deze service uitermate geschikt voor. Super!”
P. Staes – Dublin, Ierland
Waardering: 

“Ik vind het kort gezegd ideaal dat ik met slechts een paar muisklikken meerdere offertes van verhuisbedrijven in mijn mailbox ontvang. En dan ook nog helemaal gratis! Ik zou vaker moeten verhuizen…”
Mevr. Meijerboom – Winnipeg, Canada
Waardering: 

“Ik ben voor de tweede keer internationaal verhuisd. Na terugkomst in Nederland, na enkele jaren toch weer besloten te vertrekken. Nu naar Spanje, lekker genieten met mijn man van ons pensioen. Via www.internationale-verhuizers.com een verhuizer gevonden waarmee we alles perfect geregeld hebben.
G.N. de Kruijf – Benidorm, Spanje
Waardering: 

Bent u een verhuizer?