Verhuizen naar Frankrijk

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Frankrijk? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

 1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 2. Offertes aanvragen is geheel gratis
 3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
 4. U bent tot helemaal niets verplicht!
 5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

 

Frankrijk

Menig Nederlander is wel in zijn of haar leven één of meerdere malen op vakantie geweest naar dit Bourgondische land. Een land dat bol staat van tradities en gebruiken. Maar ook een land dat een schitterende en vooral romantische historie heeft.
Niet voor niets staat Parijs bekend als de meest romantische stad ter wereld, waar geliefden al vaak het ja-woord aan elkaar hebben gegeven. Niet alleen in Parijs maar door heel Frankrijk komt deze sfeer terug. Overal in het land staan prachtige kastelen en landhuizen. Naast grote steden kent Frankrijk ook vele historische dorpjes met de pittoreske straatjes en monumentale marktpleinen.

Ook het klimaat in Frankrijk is divers. In het noorden, nabij Lille, vind u een klimaat dat wij in Nederland en België ook hebben. In het westen vooral een onvoorspelbaar klimaat, lijkend op dat van Groot-Brittannië. Het zuiden kent natuurlijk de Cote d’Azur met veel zon en aangename temperaturen. In het zuidoosten een bergachtig landschap met de Alpen, dus veel sneeuw in de winter. En het klimaat in het midden van Frankrijk kenmerkt zich door een combinatie van alle windstreken.

Qua cultuur en gebruiken zijn de Fransen wel iets anders dan de Nederlanders. In tegenstelling tot wat vele Nederlanders denken zijn de Fransen een zeer vriendelijk volk. Wanneer u opgaat in een gemeenschap, dus respect toont voor de gebruiken en de taal aanleert, dan zal u snel merken dat de Fransen de deur openen tot sociale acceptatie.

Verhuizen naar Frankrijk

Het is niet nodig een verblijfsvergunning aan te vragen, aangezien u een inwoner bent van de Europese Unie. Wel is het gebruikelijk om er één aan te vragen bij het stadhuis wanneer u meer dan 3 maanden verblijft in Frankrijk.
Wanneer u overigens van plan bent te gaan werken in Frankrijk, dan is het wel nodig om een verblijfsvergunning aan te vragen. Een werkvergunning is niet nodig omdat u dus inwoner van de E.U. bent.

Na verhuizing is het wel u wel snel een Justificatif de Domicile aanvraagt, dit is een bewijs van woonadres. Dit heeft u nodig voor het openen van een bankrekening. Wanneer u nog geen woning heeft, laat u dan inschrijven bij vrienden/familie en open een telefoonrekening. Dit is voldoende als bewijs van adres en kunt u dus een bankrekening openen, iets wat nodig is om bijvoorbeeld een woning te kunnen kopen.

Populaire bestemmingen

 • Parijs
 • Nice
 • Lyon
 • Toulouse
 • Marseille

 

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?

Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen
 • Uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan! Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden. Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

Wat zeggen anderen?

“Jaar na jaar op vakantie geweest en in die tijd veel vrienden gemaakt. Nu dus besloten om ons permanent te vestigen, nabij onze vrienden. We hebben www.internationale-verhuizers.com gebruikt om een verhuisbedrijf in de arm te nemen. Dit is gelukt en we zitten nu in het land van onze dromen”
J.A. Verheijen, Pau – Frankrijk
Waardering: 

“Mijn vriendin tijdens een studietrip naar Parijs ontmoet. Spreek goed Frans, dus besloten samen met haar in Parijs te gaan wonen. Ik had toch ook het e.e.a. te verhuizen, dus via deze website een verhuizer ingehuurd, die mijn spullen bij ons optrekje netjes heeft opgeleverd.”
V. Prinssen, Hauts-de-Seine – Parijs
Waardering: 

“Met het hele gezin hebben we de overstap gewaagd en wonen nu nabij Bordeaux. We hebben de hele inboedel door een uiterst competent verhuisbedrijf laten verhuizen. We zijn dan ook zeer blij de verhuizer via deze offerte website gevonden hebben.”
Familie Leeuwenhoek, Bourg (Bordeaux) – Frankrijk
Waardering: 

Bent u een verhuizer?