Internationaal Verhuisproces

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

 

Wanneer u gaat verhuizen doorloopt u normaal gesproken een vast aantal stappen. Als u tenminste gerordend de verhuizing wilt aanpakken. Om u nogmaals inzicht te geven hoe het verhuisproces verloopt kunt u de onderstaande stappen nog eens doorlezen.

Verhuisproces
Elk verhuisproces doorloopt een aantal stappen. Eenvoudig gezegd zijn dit de volgende stappen: Inpakken, Laden, Transport, Lossen en Uitpakken.

Inpakken
De kleinere goederen kunt u zelf in stevige verhuisdozen verpakken. Zorg ervoor dat op elke doos een sticker zit met wat er grotendeels in de doos zit en in welke ruimte het moet komen te staan. De verhuizers kunnen u helpen met het demonteren van grote meubelen.

Laden
Het inladen van de goederen zal door de verhuizer gebeuren op de aangegeven verhuisdatum. Het belangrijkste van het laden is dat de verhuizer de goederen goed in de verhuiswagen zet. Zo wordt eventuele schade bij het transport voorkomen.

Transport
Als de goederen ingeladen zijn in de verhuiswagen worden ze naar een opslaglocatie van de verhuizer gereden. In sommige gevallen worden de goederen in een speciaal pand geplaatst voor opslag. Vervolgens worden de goederen weer ingeladen en naar plaats van bestemming gebracht.

Lossen
Aangekomen op plaats van bestemming zal de chauffeur die de goederen gebracht heeft meehelpen met verhuizen. Als het een grote verhuizing bedraagt zal er hulp geregeld zijn van lokale verhuizers.

Uitpakken
Bij het lossen zal er goed gekeken worden op de verhuisstickers waar de doos naartoe moet worden gebracht.

Er blijken bij verhuisbedrijven grote prijs / kwaliteitsverschillen te zitten.
Vergelijk daarom altijd verhuisbedrijven voor uw internationale verhuizing!

Wat zeggen anderen?

“Met de familie van mijn vrouw verhuisd naar Australië, mijn eerste echte verhuizing. Met mijn vrouw alles zelf ingepakt, waarbij de extra informatie op de website mij erg van pas is gekomen.”
L. Wessels – Perth, Australië
Waardering: 

“Naast dat ik deze website heb gebruikt om een verhuisbedrijf te vinden, heb ik erg veel gehad aan de aanvullende informatie. Zo ben ik overzichtelijk en zonder zorgen verhuisd!”
K. de Roovere – Rome, Italië
Waardering: 

“Ik ben met mijn familie teruggegaan naar mijn vaderland Suriname. Wij wilden een betrouwbare verhuisservice. Via www.internationale-verhuizers.com hebben wij deze gevonden. Ook aan de extra informatie hebben wij veel gehad met de voorbereiding van de verhuizing. Zitten nu goed in Blauwgrond”
R. Pinas – Paramaribo, Suriname
Waardering: 

Meer informatie over uw internationale verhuizing

 

Bent u een verhuizer?