Internationale Verhuizingen

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

Een verhuizing naar het buitenland?

Nederlanders en Belgen hebben de reislust in hun bloed zitten, door de eeuwen heen staan deze volken bekend om de verre ontdekkingstochten om handel te drijven. Niet voor niets zijn veel voormalig Hollandse handelsposten, zoals New York en Rio de Janeiro ooit in Nederlands-Belgische handen geweest.

Ook tegenwoordig kiezen veel Nederlanders een leven over de grens. Redenen zijn zeer divers. Waar de één voor werk naar het buitenland verhuisd, gaat de andere vanwege het wisselende, soms koele klimaat. Onderstaand vind u een overzicht van redenen waarom Nederlanders en Belgen verhuizen uit hun vaderland:

  • Het belastingklimaat
  • Een nieuwe, natuurlijke omgeving
  • Groter, maar goedkoper kunnen wonen
  • Kosten levensonderhoud
  • Klimaat
  • Vanwege werk
  • Sterke economie

Droomhuis in de zon?
Mensen die emigreren vanuit Nederland of België hebben hier allerlei redenen voor. Vroeger (1600 -1950) vertrok men uit het geboorteland om de handelseconomie elders. Dit is tegenwoordig ook nog steeds een reden om het geluk over de grenzen te zoeken, maar we zien dat het behalen van de pensioenleeftijd, een beter weertype en/of de lage belasting in een ander land reden is om uit het vaderland te vertrekken

Om u een indruk te geven welke landen er populair zijn bij Nederlanders en Belgen vind u onderstaand een top 5 per land:

Nederlanders verhuizen het meest naar:

Belgen verhuizen het meest naar:

Wat zeggen anderen?

“Bij voorbaat lijkt het onmogelijk, je verhuizing via internet regelen, maar alles viel mee. Betrouwbare verhuizer en alles goed geregeld door hen. Goed werk!”
B. Tol – Wellington, Nieuw-Zeeland
Waardering: 

“Amerika is het land van mijn dromen. Nu woon ik er pas. Verhuisd vanuit Nederland, en geloof me, als ik dit niet via www.internationale-verhuizers.com had geregeld had ik er nooit gekomen!”
S. Verkaik – Denver, Verenigde Staten
Waardering: 

“De verhuizing was eigenlijk zo geregeld. Met hetzelfde gemak als een binnenlandse verhuzing. Ik kan deze manier van offertes aanvragen echt aan iedereen aanraden!”
K. Monfort – Bangkok, Thailand
Waardering: 

Bent u een verhuizer?