Verhuizen naar Italië

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Italië? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Italië

De mensen, het land
Italië stelt beelden van ongelooflijk eten en verleidelijke wijnen op. Er is ook de geliefde conventie van Passeggiata, zijn schilderachtige schoonheid en nog veel meer. Mensen die in Italië willen wonen en werken, moeten enkele essentiële aspecten van Italië kennen.

Werkvergunningen voor Italië
EU-burgers hebben geen werkvergunning nodig wanneer ze in Italië willen werken. Inwoners vanuit buiten Europa moeten zich voor de werkvergunning aanvragen voordat ze naar Italië verhuizen. Uw Italiaanse werkgever is verantwoordelijk voor het helpen bij het krijgen van een werkvergunning. Het provinciaal arbeidsbureau (Provinciale Provinciale Lavoro en Della Massima Occupazione) is de plek waar u een bewijs moet indienen.

Enkele essentiële documenten zijn vereist voor het aanvragen van de werkvergunningskaart:

• Paspoort of officieel reisdocument
• Visa-aanvraagformulier, moet door de aanvrager ondertekend worden in de aanwezigheid van een consulaire ambtenaar
• Een pasfoto
• Autorizzazione al Lavoro), afgegeven door het Provinciaal Arbeidsbureau (‘Provinciale Provinciale Lavoro – Servizio Politiche del Lavoro’)
Al deze bovenstaande documenten moeten een origineel exemplaar zijn.

Een vergunning om te verblijven in Italië
Buitenlandse mensen moeten een verblijfsvergunning aanvragen (Permesso di Soggiono) nadat zij in Italië zijn aangekomen. Zij zouden naar het postkantoor moeten gaan om een ​​”kit” te krijgen en de bijgevoegde formulieren in te vullen om de Vergunning tot Verblijf aan te vragen. Maar dit is niet hetzelfde als het verblijfsvergunning dat u bij het gemeentehuis (gemeente) aanvraagt.

U kunt uw kit alleen ondertekenen en dateren zodra u toestemming heeft gekregen van de postbode in Italië. Daarna moet u € 14,62 betalen voor een ontvangstzegel in de lokale tabakswinkels. Daarna wordt een ID en wachtwoord in een bon opgenomen.

Uw verblijfsvergunning komt in de vorm van een gedigitaliseerde kaart.

Gezondheidszorg in Italië
Italië maakt gebruik van zowel openbare als particuliere gezondheidsdiensten. De Italiaanse openbare gezondheidszorg, Servizio Sanitario Nazional (SSN), biedt gratis of goedkope service aan bewoners aan.

Voor inwoners van de EU kunt u profiteren van wederzijdse gezondheidsovereenkomsten. Voor niet-EU-ingezetenen moet u een gezondheidskaart aanvragen (tesserae sanitaria).

Buitenlandse burgers verkiezen de particuliere gezondheidszorg voor de openbare gezondheidszorg in Italië. Privé gezondheidszorg in Italië is bekend om zijn goed opgeleide artsen en gerenommeerde ziekenhuizen in grote steden.

Wat zeggen anderen?

“Bij een verhuizing komt veel stress kijken. Maar het verhuisbedrijf was snel en professioneel. Ze waren ook leuk en vriendelijk, het was een echt succes. Ik ben erg blij !! ”
C. Peréz, verhuisde van Buenos Aires naar Italië op 26/08/2017
Resultaat: (8/10) 

“Een perfecte verhuizing, snel en voorzichtig!”
L. Carlson, verhuisde van Birmingham naar Italië 05/07/2017
Resultaat: (7/10) 

 

Bent u een verhuizer?