Verhuizen naar Spanje

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Spanje? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Spanje

Het mooie weer en de lage levenskosten van Spanje zijn zeer aantrekkelijk voor buitenlanders. Daarom is Spanje uitgegroeid tot een van de hotspots van Europa.

Talen in Spanje
Spaans is de officiële taal van Spanje, ook wel Castilian genoemd. Meer dan 72% van de mensen in Spanje spreken Spaans, maar sommige regionale talen in Spanje hebben ook een medebeslissende status.

Galicische, welke co-officieel in Galicië is, wordt ook gesproken in het Vorstendom Asturië, Castilië en León. Catalaans wordt algemeen gesproken in Catalonië en de Balearen. Het wordt ook herkend in de Aragonese en Valenciaanse Gemeenschap. De derde  taal is Baskisch, dit is de enige niet-Romaanse taal in Spanje en is populair in Baskisch en Navarra.

NIE nummer
Mensen die in Spanje willen werken en wonen, moeten een NIE-nummer hebben, dat wordt gevraagd om eventuele fiscale activiteiten zoals een bankrekening te openen. Mensen kunnen het aanvragen door een Gestor te krijgen, maar het kost meer dan € 100. Mensen kunnen naar het Nationale Politiestation gaan en een Engels aanvraagformulier invullen (gratis). U dient uw origineel paspoort en een fotokopie mee te nemen. U kunt het NIE nummer krijgen na 4 weken van de aanvraagdatum.

Burgerservicenummer
Het verkrijgen van een socialezekerheidsnummer in Spanje is niet te ingewikkeld. U kunt naar een socialezekerheids kantoor gaan en het Modelo TA.1 formulier invullen. Dit formulier is in het Spaans, maar de vragen zijn heel eenvoudig. Het bevat zulke dingen als jouw naam, adres enz. U moet uw paspoort of Spaanse verblijfsvergunningskaart meenemen.

Gezondheidszorg in Spanje
Door uw bijdrage aan het Spaanse Sociale Zekerheidssysteem kunt u een gezondheidskaart en de toegang tot het openbare gezondheidszorgstelsel in Spanje krijgen. U moet echter vooraf een socialezekerheidsnummer hebben. Vervolgens kunt u verschillende diensten gebruiken, zoals geestelijke gezondheidszorg, specialistische zorg enzovoort.

Populaire verhuizingen naar Spanje

Wat zeggen anderen?

‘Dank u dat u ons heeft geholpen om een verhuisbedrijf te vinden dat aan onze wensen voldoet. Onze dozen werden zeer snel geleverd en de verhuizers waren vriendelijk. ”
S. Lima, verhuisde van Londen naar Spanje 18/07/2017
Resultaat: (7/10) 

“Ik was erg zenuwachtig over mijn verhuizing naar Spanje, maar dankzij internationale-verhuizers viel er een last van mijn schouders. Ik vond een geweldige verhuizer, goed gedaan! ”
N. Brova, verhuisde van Milaan naar Spanje 09/08/2017
Resultaat: (9/10) 

 

Bent u een verhuizer?