Verhuizen naar Turkije

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Turkije? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Turkije

Turkije is gelegen op de Aziatische Europese grens en omvat veel van het Anatolische schiereiland. Het land is ongeveer 784 duizend vierkante kilometer. Het heeft een bevolking van ongeveer 75 miljoen mensen. De hoofdstad is Ankara met een bevolking van bijna 4,5 miljoen mensen; maar de grootste stad is Istanbul (voorheen Constantinopel) met een bevolking van meer dan 13,5 miljoen mensen.

Turkije is een van de zes onafhankelijke Turkische staten. Het wordt begrensd door de Zwarte Zee in het noorden en de Middellandse Zee naar het zuidwesten. De munt is de Turkse lira en de officiële taal is Turks.

Kosten van levensonderhoud in Turkije
In vergelijking met de meeste landen in Europa is de levensduur in Turkije relatief goedkoop. De vastgoedmarkt biedt over het algemeen een goede waarde in vergelijking met landen zoals het Verenigd Koninkrijk of de VS. Water, elektriciteit en gas zijn ook relatief goedkoop. Kruidenierswinkels kunnen worden staan op wekelijkse markten waar lokale seizoensgebonden groenten en fruit van zeer goede waarde te koop zijn. Lokale producten zijn zeker goed geprijsd, maar expats zullen waarschijnlijk vinden dat het kopen van geïmporteerde goederen een heftige prijskaart heeft.

Visa-eisen voor Turkije
Paspoorthouders uit een aantal landen, inclusief EU-leden, zijn vrijgesteld van een visum voor verblijven van maximaal 90 dagen. Voor een aantal andere paspoorthouders kunnen kortlopende visa’s worden geregeld bij de Turkse grens. Voor volledige informatie met betrekking tot uw paspoortvoorwaarden voor aankomst in Turkije, dient u uw lokale ambassade te raadplegen voor de voorwaarden.

Als u naar Turkije reist en van plan bent om te blijven of werken, moet u zich aanmelden bij de dichtstbijzijnde missie. Neem uw paspoort dat u nodig heeft voor uw aanvraag, het ingevulde visum aanvraagformulier samen met een brief van uw toekomstige werkgever. Er zijn aanvullende documenten die door uw werkgever aan het Turkse Ministerie van Arbeids- en Sociale Zekerheid moeten worden voorgelegd. U moet dit doen binnen tien werkdagen vanaf de datum waarop u uw aanvraag heeft ingediend.

U moet de website van de MLSS controleren om de meest actuele eisen te checken voor de aanvullende documenten die nodig zijn. In het algemeen kunt u verwachten dat uw aanvraag binnen 30 dagen door de MLSS zal worden afgerond.

Turkije is een populaire bestemming voor internationale verhuizingen vanaf:

Wat zeggen anderen?

” In maart hebben mijn man en ik de beslissing gemaakt om te genieten van ons pensioen in Turkije. Na zo’n beslissing gemaakt te hebben begint het echte werk pas echt maar wat is het onwijs prettig dat internationale verhuizers een grote zoektocht naar een geschikt verhuisbedrijf uit handen neemt en dat met 1 klik op de knop!”
G. Walenton verhuisde van England naar Turkijke 05/09/2017
Resultaat: (10/10) 

” Wegens een zakelijk aanbod zijn wij van Australië naar Turkije verhuisd, alles ging helemaal goed!”
P. Carlsonn verhuisde van Australie naar Turkije 26/08/2017
Resultaat: (8/10) 

Bent u een verhuizer?