Verhuizen naar Duitsland

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Duitsland? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Duitsland

Visa in Duitsland
Als je naar Duitsland verhuist, moet je een visum aanvragen. Mensen die in een van de EU-lidstaten wonen, hebben geen visum nodig, alleen een geldig paspoort of ID.

Burgers van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij in Duitsland verblijven voor een periode van niet langer dan drie maanden. Deze landen zijn Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, Kroatië en Zuid-Korea.

Werkvergunning in Duitsland
Als u langer dan drie maanden in Duitsland bent, kunt u een verblijfsvergunning aanvragen, waarna het vrij makkelijk is om uw werkvergunning te krijgen. Er zijn verschillende soorten werkvergunning in Duitsland, zoals Werkgelegenheidsvergunning voor Werkgever, Specialist Professionele Duitse Werkvergunning, Zelfstandige Duitsland Werkvergunning, Duitse werkvisum voor EU-onderdanen, Van Der Elst Duitsland Werkvergunning en sommige andere, afhankelijk van uw doeleinden om te verblijven.

Echter, de basisdocumenten die nodig zijn voor een werkvergunning zijn:

• Registratiebewijs (Meldebescheinigung)
• Verblijfsvergunning (Auftenhaltserlaubnis)
• Bewijs van een werkaanbod, dat wil zeggen een gecertificeerde brief van de werknemer

Waar te wonen na een verhuizing naar Duitsland
Duitsland is verdeeld in 16 staten met hun hoofdsteden. Bij het verhuizen naar Duitsland is het vaak moeilijk om werk te vinden zonder geavanceerde Duits te spreken. Het is echter makkelijker om een ​​baan te vinden in grotere internationale bedrijven of bedrijven die Engels als hun bedrijfstaal hebben.
Deze bedrijven zijn vaak gevestigd in de grotere industriële ontwikkelde steden. Dit zijn o.a. Frankfurt, Berlijn, Hamburg, Stuttgart, München en Hannover. Dit zijn vaak goede keuzes bij het overwegen van toekomstige steden voor uw verhuizing.

Wat zeggen anderen?

“Een verhuizing komt met veel stress. Maar ze waren snel en professioneel. Ze waren ook leuk en vriendelijk, het was een echt succes. Ik ben erg blij !! ”
G. Gomes, verhuisde van Alabama naar Duitsland 22/07/2017
Resultaat: (8/10) 

“Een perfecte verhuizing, snel en met zorg!”
B. James, verhuisde van Pennsylvania naar Duitsland 05/08/2017
Resultaat: (8/10) 

 

Bent u een verhuizer?