Verhuizen naar Engeland

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

 1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 2. Offertes aanvragen is geheel gratis
 3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
 4. U bent tot helemaal niets verplicht!
 5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

 

Verenigd Koninkrijk

Groot-Brittannië, een koninkrijk van tradities en historie. Het is een koninkrijk wat bestaat uit de landen Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. Hoewel Groot-Brittannië niet ver van Nederland ligt (het is zo’n beetje één van onze buurlanden) is bij velen de schoonheid van het land onbekend.
Zo kenmerkt het land zich door de ruige rotskusten, het schitterende groene heuvellandschap, de talloze kastelen. En wat te denken van de pittoreske, middeleeuwse steden en uiteraard de gemoedelijke sfeer die u terugvind in de pubs, tijdens sportwedstrijden, of tijdens een zondagse high tea bij de buren.

Daarom dat het Verenigd Koninkrijk als sinds jaar en dag één van de populairste bestemmingen is om naartoe te verhuizen.

Verhuizen naar Engeland

In tegenstelling tot vele intercontinentale verhuizingen hoeft u voor Engeland geen visum of iets dergelijks aan te vragen, u bent namelijk inwoner van de Europese Unie en daardoor gevrijwaard van een verplichte aanvraag voor een woon- of werkvergunning. Dit scheelt u al enorm in het papierwerk.
Wel moet u aan een aantal andere zaken denken wanneer u daadwerkelijk de oversteek heeft gemaakt en in “the U.K.” gaat wonen. Het belangrijkst is om een bewijs van adres te verkrijgen, zorg dus dat je rekeningen opent zoals gas, water, elektriciteit of council taxes. Zodoende kan je bewijzen dat je op dat adres woont en kun je een bakrekening openen. Ook een National Insurance nummer (NI) aanvragen. Die ontvangt u alleen als u een baan heeft en recht wil hebben op de NHS

Populaire bestemmingen:

 • London
 • Bristol
 • Edinburgh
 • Birmingham
 • Manchester

 

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?

Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen
 • Uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan! Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden. Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

Wat zeggen anderen?

“Mijn man kreeg een goede baan aangeboden in Liverpool. Wij wilden de stap nemen, dus een verhuizing naar Engeland gepland. Via deze website diverse offertes aangevraagd. En een ervaren verhuisdienst geselecteerd. Alles werd perfect geregeld door hen.”
Fam. Bentick, Liverpool – Engeland
Waardering: 

“Op onze oude dag wilden wij graag naar verhuizen naar het lieflijke Edinburgh. Met behulp van een professionele verhuizer, die we via www.internationale-verhuizers.com gevonden hebben, werden onze spulletjes droog aan de overkant van de Noordzee afgezet en dat allemaal voor een zeer goede prijs!”
Jan en Viola de Jong, Edinburgh – Schotland
Waardering: 

“Mijn vriendin ontmoette ik in een Pub in Belfast. Ik werd op beiden dus verliefd en heb besloten te verhuizen naar Belfast. Niet veel geld te besteden voor het verhuizen, maar door deze service een verhuisbedrijf gevonden die ruim binnen mijn budget de diensten kon leveren.”
M. Mackay, Belfast – Noord-Ierland
Waardering: 

Bent u een verhuizer?