Verhuizen naar Griekenland

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Griekenland? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Griekenland

Visum eisen in Griekenland
Als u een verhuizing overweegt van een land van de Europese Unie naar Griekenland dan kunt u veel vereiste document problemen vermijden. Het voornaamste voordeel van een dergelijke verhuizing is dat u geen visum nodig heeft voor uw verhuizing. Verhuizen naar Griekenland vereist alleen een geldige paspoort of ID-kaart.
Burgers van de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, Kroatië en Zuid-Korea hebben geen visum nodig als zij niet langer dan drie maanden in Griekenland verblijven. Paspoorthouders uit andere landen dienen om een ​​visum te vragen via de Griekse Ambassade in hun woonland.

Werkvergunning in Griekenland
Vanuit een van de Europese Unie (EU) landen hoeft u geen werkvergunning in Griekenland te hebben. Vanuit de meeste andere landen moet u een visum aanvragen. U kunt binnen 30 dagen na uw aankomst in Griekenland een verblijfs- / werkvergunning aanvragen bij het lokale gemeentelijke kantoor.
De geldigheidsduur kan van een tot vijf jaar zijn. Er zijn verschillende soorten werkvisum afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden (zelfstandig, consultant, medewerker, uitvoerend).

Zakelijke kansen in Griekenland
Griekenland heeft onlangs een aantal veranderingen ondergaan die een aantal instabiliteiten in de economie hebben veroorzaakt. Er zijn echter nog kansen en in een periode van economische crisis kan het de markten van de oude regels daadwerkelijk schoeren en nieuwe kansen creëren. Daarom zijn er grote vooruitzichten om de Griekse markt opnieuw te laten opbloeien. Er is een enorm gebied voor investeringen of het openen van nieuwe bedrijven. Aangezien het werkloosheidsniveau boven het gemiddelde ligt, zou er geen probleem zijn met het vinden van werknemers.

Het vinden van een appartement in Griekenland
Griekenland is een populaire bestemming als het gaat om het kopen van een woning. Het gunstige klimaat en de sociale en ontspannen manier van leven is zeer aantrekkelijk. Het komt niet als een verrassing dat veel mensen Griekenland kiezen als bestemming om hun pensioen uit te geven. Griekenland heeft een aantal voordelen in vergelijking met enkele andere populaire bestemmingen. Namelijk, de kosten van het kopen van onroerend goed en verminderde kosten van levensonderhoud zijn een aantrekkelijke trekkaart voor Griekenland. De makkelijkste manier om een appartement te vinden is op internet of via een makelaar.

Populaire internationale verhuizingen naar Griekenland

De meeste mensen verhuizen vanaf Australië en Amerika naar Griekenland.

Wat zeggen anderen?

“Wilde snel weg uit Australië, dus op zoek naar een verhuisbedrijf. Via www.internationale-verhuizers.com heb ik die gevonden. De verhuizer heeft alles netjes op locatie weten af te leveren.”
S. van Mierlo, verhuisde van Gold Coast naar Griekenland 30/07/2017
Waardering: (7/10) 

“Wij zijn al een aantal keer naar Griekenland geweest voor vakantie. Nu wilden wij ons er permanent gaan vestigen, genieten van onze oude dag. De toelating ging vrij gemakkelijk eigenlijk. De verhuizing hebben wij geregeld via een verhuisbedrijf op deze website. Prima gedaan hoor!”
V. Robertson, verhuisde van New York naar Griekenland 04/08/2017
Waardering: (8/10)

 

Bent u een verhuizer?