Verhuizen naar Ierland

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Ierland? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Ierland

Immigratie
Zoals bij veel landen, ligt de prioriteit van immigratie in Ierland op baanaanbod en beschikbaarheid van specifieke vaardigheden en waar er tekortkomingen zijn in landelijke arbeidskrachten. Het goede nieuws voor burgers uit de Europese Economische Ruimte is dat ze geen speciaal type vergunning nodig hebben als ze in Ierland willen werken.

Dit is anders voor burgers die buiten de EER komen (let op dat Bulgarije en Roemenië andere eisen hebben). U moet altijd contact opnemen met uw lokale ambassade om de exacte details op te vragen die betrekking hebben op uw specifieke omstandigheden met betrekking tot het verkrijgen van een visum en / of werkvergunning voor Ierland.

Er zijn verschillende manieren om naar Ierland te immigreren. De Green Card Permit Scheme helpt werkgevers om werknemers in staat te stellen om in Ierland te komen werken voor het genoemde bedrijf. Als de groene kaart niet beschikbaar is, is er voor bepaalde omstandigheden ook een werkvergunning beschikbaar, meestal met hogere betalende salarisposities.

Ierland maakt ook gebruik van een intra-Company Transfer-optie die transfers van stagiairs of managers van internationale kantoren naar hun Ierse tak toestaat. Er is ook een echtgenoot optie voor mensen die getrouwd zijn (of wettelijk samen met) om een werkvergunning te verkrijgen. Derde Level Graduate Scheme is een optie voor niet-EER-studenten die hun hoofd-, master of doctoraat op een Ierse derde niveau onderwijsinstelling hebben verworven, 6 maanden na ontvangst van hun examenresultaten in Ierland te kunnen blijven.

Werken en wonen in Ierland
Als EU / EER of Zwitserse burger krijgt u dezelfde kansen op een baanaanbod als elke andere aanvrager. Het is raadzaam om, indien nodig, een baanaanbod en een werkvergunning te hebben, evenals een passende accommodatie voorafgaand aan uw verhuizing.

U kunt vrijblijvend werk aanvragen in de Ierse publieke sector, zoals het Ierse leger of de Ierse politiemacht, maar niet de Ierse diplomatieke dienst.
De belastingen die worden afgetrokken van uw salaris, zijn afhankelijk van uw woonstatus in Ierland. De specifieke definitie van de belastingen hangt af van de dagen die u in Ierland verblijft en staat in de belastingaangifte. U bent in Ierland residentieel voor bepaalde belastingen als:

• U verblijf 183 dagen of meer per fiscaal jaar is;
• U verblijf 280 dagen of meer per twee belastingjaren is;

Accommodatie vinden in Ierland
Het vinden van accommodatie in Ierland is hetzelfde als in de meeste andere landen. U kunt op zoek naar advertenties in de krant of kijk op een aantal accommodaties websites. Meestal wordt huur betaald per maand van tevoren, en meestal wordt een borgsom van een tot twee maanden gevraagd.

De prijzen van Ierse accommodatie variëren en hangt af van de regio waar u wilt wonen. De prijzen in Dublin zijn zeer hoog. Hierna volgt een indicatie van de gemiddelde maandelijkse prijzen:

• Drie slaapkamer huis – € 1.200
• Eenpersoonskamer delend huis – € 350

Wat zeggen anderen?

‘Dank u dat u ons heeft geholpen om een verhuis bedrijf te vinden dat aan onze wensen voldoet. Onze dozen werden zeer snel geleverd en de verhuizers waren vriendelijk. ”
F. Siths, verhuisde van Brisbane naar Ierland 29/07/2017
Resultaat: (9/10) 

“Ik was erg zenuwachtig over mijn verhuizing naar Ierland, maar dankzij www.internationale-verhuizers.com ging het allemaal goed. Ik vond een geweldig verhuisbedrijf, goed gedaan! ”
S. Lowa verhuisde van Liverpool naar Ierland 27/07/2017
Resultaat: (8/10) 

 

Bent u een verhuizer?