Verhuizen naar Portugal

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Portugal? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Portugal

Gelegen in zuidwest-Europa en met een oppervlakte van ongeveer 92 duizend vierkante kilometer, is de totale bevolking van Portugal bijna 11 miljoen mensen. Het land heeft twee grote stedelijke gebieden, Porto en Lissabon, waar meer dan de helft van de bevolking te vinden is (in de uitgebreide metropolitaanse gebieden). Er zijn 18 districten op het vasteland van Portugal, hoewel Portugal ook de regio’s Madeira en Azoren heeft, die archipelagos in de Atlantische Oceaan voor de kust van Portugal zijn.

Lissabon ligt aan de rivier de Tagus en is de hoofdstad van het land en heeft een bevolking van meer dan 3 miljoen mensen. Het is de thuisbasis van de Vasco de Gama-brug, die de langste brug van Europa is van 17 kilometer.

De officiële taal van Portugal is Portugees, hoewel in het noordoosten van het land, Mirandese gesproken wordt en officieel erkend is. De nationale munteenheid van Portugal is de Euro.

Het klimaat van Portugal
Portugal heeft een mediterraan klimaat met warme en droge zomers en zachte maar natte winters, met een jaarlijkse regenval van gemiddeld 3.000 mm per jaar.

Economie van Portugal
Reizen en toerisme is een belangrijke industrie voor Portugal en het land verwelkomt jaarlijks ongeveer 13 miljoen bezoekers uit internationale landen. Portugal is een van ’s werelds grootste producenten van kurk, en een van de grootste koper producenten in Europa. In het algemeen is het gemiddelde loon in Portugal zeer laag in vergelijking met andere West-Europese landen.

Wat zeggen anderen?

“U kunt deze vergelijkingspagina complimenten geven, ik heb een betaalbaar verhuisbedrijf gevonden, waarbij service en kwaliteit van het verhuizen zeker te weten op nummer 1 staat. Ga zo door!
G. Heckers verhuisde vanaf 13/08/2017 van Madrid naar Portugal
Resultaat: (7/10) 

“Onze noodverhuizing is vandaag georganiseerd via www.internationale-verhuizers.com, en ik ben meer dan blij, de verhuizing is soepel en zonder stress geweest en dat op zo’n korte termijn! Wij raden u zeker aan in onze cirkel. ”
D. Wens verhuisde van Londen naar Portugal 18/07/2017
Resultaat: (9/10) 

Bent u een verhuizer?