Verhuizen Naar Texas

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Texas? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Als u in het bezit bent van de verplichte Green Card dan kan het regelen van de verhuizing beginnen. Zorg dat u dit goed doet. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij maximaal 6 erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

 1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 2. Offertes aanvragen is geheel gratis
 3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
 4. U bent tot helemaal niets verplicht!
 5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Populaire bestemmingen

 • New York
 • Los Angeles
 • Miami
 • Washington DC
 • Las Vegas

De Verenigde Staten.

De Verenigde Staten, voor velen het land van de ongekende mogelijkheden, het land waar dromen werkelijkheid worden! Dit is al eeuwenlang de reden waarom mensen van over de hele wereld verhuizen naar “The States”. Amerika is beeldbepalend als het gaat om wat de mens dagelijks om zich heen ervaart. Wat te denken van de muziek, kleding, voedsel, films en bedrijven. Waar Amerika van oudsher werd bewoond door de inheemse indianen, is het nu een “melting pot” van culturen en etniciteiten. Een pot dat tegenwoordig steeds beter hand in hand gaat. Landschap Zo divers als de bevolking in de Verenigde Staten is geldt dit ook voor het landschap. Amerika is een land met schitterend uitgestrekte kustlijnen, ongerepte natuur, wat je terugziet in bossen, heuvels en bergen. Het is ook land met woestijnen, woeste rivieren en natuurlijk verstedelijkte gebieden, gekenmerkt door tot de verbeelding sprekende skylines. Nederlanders in Amerika Hoewel er in vrijwel iedere staat wel een geëmigreerde Nederlander te vinden is, kenmerkt de concentratie van groepen Nederlanders in de Verenigde Staten zich slechts tot enkele staten. De grootste concentratie Nederlanders vindt men voornamelijk in de Noordoostelijke staten Michigan, New York, Pennsylvania, Iowa en in de Noordwestelijke staten Washington en Oregon.

 Voordat u kunt verhuizen naar Amerika

Wanneer u wilt verhuizen naar Amerika dan moet u de immigranten status zien te verkrijgen. Dit houdt in dat u een procedure moet doorlopen om een permanente toestemming te verkrijgen tot verblijf in de Verenigde Staten. Verblijfsvergunning Als u in Amerika wilt komen wonen dan bent u niet direct zeker van het verkrijgen van een verblijfsvergunning. Om dit te verkrijgen moet u een aanvraagprocedure starten bij de Immigratiedienst. De aanvraagprocedure werkt met een zogenaamd voorkeurssysteem. Zo kom je als direct familielid van iemand die al in Amerika woont eerder in aanmerking om een verblijfsvergunning te krijgen dan wanneer je in Amerika wil komen wonen zonder dat je daar enige familiaire banden hebt. Als familielid geldt ook dat de graad waarin je familie bent van een Amerikaanse burger bepaald je voorkeur geniet bij het verkrijgen van een visumnummer. Verblijfsvergunningen vanwege werk Ook kunt u in de Verenigde Staten versneld een verblijfsvergunning krijgen als u geen familiaire banden hebt.

Een permanent verblijf kan dan geregeld worden via uw Amerikaanse werkgever. Deze dient dan een immigratie petitie bij de Amerikaanse Immigratiedienst in. Wordt dit toegekend dan zal er wederom een voorkeurssysteem worden gehanteerd om te bepalen op welke termijn u in aanmerking komt voor een visumnummer. Zo zal een topsporter of directielid van een internationaal bedrijf eerder in aanmerking komen voor een visumnummer dan iemand die een nieuwe business wil starten in de Verenigde Staten. Green Card Wilt u toch in Amerika komen wonen, maar komt u niet in aanmerking vanwege familiaire banden of werk dan is er alsnog een kans om permanent in Amerika te komen wonen. In dat geval moet u zich inschrijven voor de zogeheten loterij.

Als u het gelukkige bericht krijgt om uitgeloot te zijn, dan betekend het dat u een traject in gaat van stapels documenten verzamelen en papieren invullen. Wordt dit goedgekeurd dan mag u op intake gesprek komen op het consulaat in Amsterdam. Heeft u de papieren op orde dan kunt u zich opmaken voor de medische keuring. Een formaliteit. Is de keuring goed bevonden? Dan zullen deze definitief moeten worden goedgekeurd en zult u in principe de mededeling krijgen dat u de trotse bezitter bent van de gewilde GreenCard en mag u verhuizen naar Amerika!

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?

Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen
 • Uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan! Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden. Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

Wat zeggen anderen?

“Wij wilden al enige jaren naar Amerika. Na veel vakanties en overwegingen de knoop doorgehakt en naar Amerika verhuist. We hebben deze vergelijkingsservice gebruikt om een goede en betrouwbare verhuisdienst in de arm te nemen. Dit is gelukt en we zijn zeer tevreden met de verhuizing”

S. Van der Velde, Phoenix – Arizona 

Waardering:    

“Nederland werd ons te klein. Wij wilden gaan genieten in een land met ongekende mogelijkheden, Amerika dus! Alleen dan de overzeese verhuizing. We hebben deze service gebruikt om de verhuizing goed en goedkoop te kunnen regelgen. Moet zeggen dat wij erg onder de indruk zijn van de professionele reacties die we hebben ontvangen!”

Fam. Opperhuijsen, Boston – Massachusetts

Waardering:    

“Mijn man is Amerikaans, en woonde tijdelijk in Amsterdam. Na enige tijd besloten wij te verhuizen terug naar Amerika. Wilde veel spulletjes en meubels meenemen en dus een goede verhuisdienst gezocht. Dankzij www.internationale-verhuizers.com hebben we deze kunnen vinden voor een zeer goede prijs.”

M. Winkelman – Downing, Miami – Florida

Waardering:     

Bent u een verhuizer?