Verhuizen naar Zweden

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Zweden? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Zweden

Het regelen van uw internationale verhuizing naar Zweden is een spannend moment. Zweden is gevestigd in het noordelijke schiereiland van Scandinavië. Het heeft een totale oppervlakte van meer dan 450.000 vierkante kilometer, waardoor het een van de vijf grootste landen van Europa is. De valuta in Zweden is de kroon (SEK).

De totale bevolking van Zweden is zo’n 10 miljoen inwoners, waardoor het een van de laagste bevolkingsdichtheden van het continent heeft. De meerderheid van de inwoners van Zweden woont in verstedelijkt gebied. De hoofdstad en de grootst bevolkte stad is Stockholm, met ruim 900.000 inwoners.

Net als bij alle soorten internationale reizen is het altijd handig om een beetje kennis te hebben van de lokale taal voor uw aankomst. De officiële taal in Zweden is Zweeds, dat is een Noord-Germaanse taal.

Visa vereisten voor Zweden
Als u met een EU-paspoort reist, heeft u geen visum nodig voor Zweden. Verder is Zweden opgenomen in de Schengenovereenkomst. Deze overeenkomst betekent dat alle deelnemende Europese landen gemeenschappelijke visumregels gebruiken. Zodra u een visum heeft ontvangen voor een van de Schengenlanden, bent u onderworpen aan reizen in alle deelnemende landen.

De volgende soorten visa zijn beschikbaar voor uw aankomst en verblijf in Zweden:
• Tourist
• Zakelijke/vergadering
• EU-Family
• Airport Transit
• Vrienden of familieleden bezoeken
• D-Visa voor een lange verblijfsduur

Net als bij elke internationale reis, is het verstandig om informatie in te winnen bij uw lokale ambassade over de laatste details en updates met betrekking tot reisinformatie over uw persoonlijke situatie.

Wat zeggen anderen?

“Mijn ervaring met www.internationale-verhuizers.com is geweldig! Ik heb een fantastisch verhuis bedrijf gevonden. Internationale-verhuizers.com bedankt voor uw goede website !! ”
M. George, verhuisde van Kentucky naar Zwitserland 29/07/2017
Resultaat: (9/10) 

“Ik was erg zenuwachtig over mijn verhuizing naar Zwitserland, www.internationale-verhuizers.com hebben mij een hoop werk uit handen genomen.
L. Whyzo verhuisde van Singapore naar Zwitserland 22/07/2017
Resultaat: (8/10) 

 

Bent u een verhuizer?