Verhuizing naar Australie

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Australië? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

 1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 2. Offertes aanvragen is geheel gratis
 3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
 4. U bent tot helemaal niets verplicht!
 5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Australië

Emigreren naar Australië is tegenwoordig populair. Vandaar dat de aanvragen voor een Visum vele malen hoger ligt dan er jaarlijks te vergeven zijn. Deze hoge vraag heeft als gevolg dat de aanvraagprocedure voor een visum de laatste jaren steeds specifieker is geworden. Wat zoveel betekend als dat niet iedereen meer in aanmerking komt voor een visum. De Australische overheid heeft besloten zich vooral te richten op het aantrekken van geschoolde emigranten.
Wanneer u besluit een aanvraag te doen zult u allerlei documenten, als diploma’s en certificaten, moeten overleggen vertaald in het Engels. Daarnaast wordt er naar je verleden gekeken en wordt je medisch gekeurd. De procedure neemt als nel een jaar in beslag. Mocht je directe familie (broer, zus, echgeno(o)t(e), ouders) hebben in Australië dan kan je sneller in het bezit komen van een Visum.

Doordat het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning nogal wat regels kent is het handig om hierbij hulp in te roepen van een zogeheten emigratie consultant.

 Populaire bestemmingen

 • Sydney
 • Melbourne
 • Brisbane
 • Perth
 • Adelaide

Australië

Eigenlijk kan Australië gezien worden als een enorm eiland, dat omringd wordt door de Grote en de Indische Oceaan. Australië heeft naar schatting ruim 24 miljoen inwoners, met als hoofdstad Canberra, bij lange na niet de grootste stad van het land.
Australië is een land met een contrastrijk landschap. Zo kent het overwegend uitgestrekte droge vlaktes, maar vindt u er ook oerwouden, prachtige kustlijnen en stranden, unieke berggebieden en uiteraard diersoorten die u nergens anders ter wereld tegenkomt.

Australië kent een tegengesteld klimaat aan dat van Europa. Wanneer het winter en koud is in Nederland, dan liggen de “Aussies” aan het strand, niettemin dat veel Nederlanders er ieder jaar op vakantie gaan of er een tweede huis hebben. In de laatste plaats is het klimaat van Australië zelfs zo aangenaam dat vele Nederlanders de afgelopen decennia er voor hebben gekozen zich permanent in Australië te vestigen.

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?

Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen
 • Uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan! Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden. Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

Wat zeggen anderen?

“Vorig jaar gestart met de aanvraag voor een Visum en vrij snel een goedkeuring gekregen. Wilde snel weg uit Nederland, dus op zoek naar een verhuisbedrijf. Via {{domain}] heb ik die gevonden. De verhuizer heeft alles netjes op locatie weten af te leveren.”
S. van Mierlo, Gold Coast – Queensland
Waardering: 

“Wij zijn al een aantal keer naar Australië geweest voor vakantie. Nu wilden wij ons er permanent gaan vestigen, genieten van onze oude dag. De toelating ging vrij gemakkelijk eigenlijk. De verhuizing hebben wij geregeld via een verhuisbedrijf op deze website. Prima gedaan hoor!”
Willem en Marja, Cairns – Queensland
Waardering:

“Wilde een betrouwbare en goedkope verhuizer met contacten in Australië. Wensen in de offerteaanvraag gezet en goede reacties gehad. De keuze was makkelijk. Het verhuisbedrijf heeft alles perfect opgepakt en geleverd.”
M. Holman, Darwin – Northern Territory
Waardering: 

Bent u een verhuizer?