Verhuizen naar Zuid-Afrika

Vraag  gratis offertes aan bij internationale verhuisbedrijven en bespaar tot 70%!

Gaat u verhuizen naar Zuid-Afrika? Dan wordt het een drukke periode, voor zover dat al niet was. Zoek een professioneel verhuisbedrijf die uw inboedel onbeschadigd verhuist, dit is dan al het halve werk! Via www.internationale-verhuizers.com is het mogelijk om bij erkende verhuisbedrijven gratis offertes aan te vragen. De door u geselecteerde internationale verhuisbedrijven sturen u een offerte toe met daarin de verwachte verhuiskosten. Op basis daarvan kunt u de services vergelijken en de juiste verhuizer kiezen. Makkelijker kan bijna niet!

De voordelen van www.internationale-verhuizers.com

  1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
  2. Offertes aanvragen is geheel gratis
  3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
  4. U bent tot helemaal niets verplicht!
  5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

  • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
  • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
  • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
  • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

Verhuizen naar Zuid-Afrika

Elke dag maken mensen van over de hele wereld de spannende internationale verhuizing naar Zuid-Afrika. Het is een land dat rijk is aan geschiedenis, overvloedig in natuurlijke schoonheid en beroemd om zijn verschillende culturen.
Officieel genoemd de Republiek Zuid-Afrika, is het gelegen aan de zuidkant van het continent van Afrika. Zuid-Afrika heeft drie overheidsmachtige hoofdsteden: Kaapstad (wetgevend kapitaal), Bloemfontein (rechtshoofdkapitaal) en Pretoria (administratief kapitaal). Johannesburg is de grootste stad in Zuid-Afrika. Het land heeft een oppervlakte van ongeveer 1,2 miljoen vierkante kilometer. Zuid-Afrika heeft een geschatte bevolking van bijna 52 miljoen mensen.

De bevolking van Zuid-Afrika is onevenredig verdeeld over negen provincies:

• Oost-Kaap – hoofdstad is Bhisho (grootste stad is Port Elizabeth)
• Free State – hoofdstad is Bloemfontein
• Gauteng – hoofdstad is Johannesburg
• KwaZulu-Natal – hoofdstad is Pietermaritzburg (grootste stad is Durban)
• Limpopo – hoofdstad is Polokwane
• Mpumalanga – hoofdstad is Nelspruit
• Noord-Kaap – hoofdstad is Mafikeng (grootste stad is Rustenburg)
• Noordwest – hoofdstad is Kimberley
• West-Kaap – hoofdstad is Kaapstad

Zuid-Afrika’s uitgebreide diversiteit en multi-etnische afkomst heeft het land 11 officiële talen gegeven. (Zuid-Afrikaans) Engels en Afrikaans worden in grote mate gesproken (hoewel het Engels slechts de vijfde is die het meest in het land wordt gesproken), met de negen extra (Bantu) talen:  Zuid-Ndebele, Noord-Sotho, Zuid-Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana , Venda, Xhosa en Zulu.

Visa eisen voor Zuid-Afrika
Met een visum kunt u naar een Zuid-Afrikaanse grenspoort gaan, maar als u langer wilt verblijven dan uw visumuitkering, dient u dit bekend te maken zodat uw visum vervangen kan worden door een tijdelijke verblijfsvergunning. Deze vergunning regelt de tijdsduur van uw verblijf in Zuid-Afrika, evenals uw reden om in het land te verblijven.

Populaire verhuizingen naar Zuid-Afrika vanuit:

 

Wat zeggen anderen?

”Verhuizen naar Zuid-Afrika, dat wil toch iedereen?! En al helemaal als alles zo vlekkeloos verloopt, mijn complimenten!”
J. Fransus verhuisde van Toronto naar Zuid-Afrika 06/08/2017
Resultaat: (8/10) 

”Ik heb iedereen internationale verhuizers aangeraden, je vind zo makkelijk en snel een verhuisbedrijf die volledig aansluit bij je wensen en dat is zo fijn.”
Ria verhuisde van Nederland naar Zuid-Afrika 15/07/2017
Resultaat: (8/10) 

 

Bent u een verhuizer?